Rated 5 out of 5

Super goeie !

Laura
Rated 5 out of 5

Voor €25 verwachtte ik geen stralend witte tanden, maar niets is minder waar! Ik heb nu 8 strips gebruikt en mijn tanden geven licht in het donker zoveel tinten witter zijn ze geworden. Ook op school en op mijn werk vraagt iedereen hoe mijn tanden ineens zo wit komen, maar ik heb mijn geheimpje nog niet verklapt (:

Lisa J.
Rated 4 out of 5

Het effect is verbazingwekkend goed. Alleen niet langer dan een halfuur op je tanden laten zitten als je net als ik gevoelige tanden hebt, want dan heb je de dag erna erg gevoelige tanden!

Lucas
Rated 5 out of 5

Het enige jammere vind ik dat ik deze whitestrips niet eerder heb ontdekt! Had me namelijk veel geld bespaard bij de tandarts de afgelopen 5 jaar hehe. En het effect is ook nog eens beter en blijft langer zitten (ondanks mijn ongezonde levensstijl). Mijn favorieten zijn de Supreme en Professional Effects.

sarah D
Rated 5 out of 5

Super blij met het verschil! Ik heb de halve kuur Professional Effects afgelopen maand uitgeprobeerd en ik heb mezelf nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Mijn moeder en 2 klasgenoten zijn inmiddels ook al verkocht aan de strips haha. De volgende keer bestel ik gelijk een hele kuur!

Josephine F.