CREST WHITENING STRIPS | DEZELFDE DAG VERZONDEN | KVK: 75593947

Het resultaat van onze Crest Whitestrips wordt meestal 1 tot 1,5 jaar behouden. Het effect is nooit blijvend en met de tijd zullen uw tanden weer langzaam verkleuren. Hoe lang dit duurt heeft te maken met uw levensstijl (drinken koffie, wijn en roken van tabak).

Uit onderzoek is gebleken dat Crest Whitestrips veilig zijn op tandglazuur en niet schadelijk zijn voor uw tanden. Onze Crest Whitestrips bevatten hetzelfde glazuur- veilige bleek ingrediënt als de professionele (en duurdere) producten die tandartsen gebruiken voor het bleken van tanden. 

Crest Whitestrips zijn flexibele, dunne en doorzichtige strips bekleed met een bleekgel dat peroxide bevat. Het bleekgel zorgt ervoor dat uw tanden witter worden. Elke verpakking bevat 2 strips: 1 voor de rij tanden boven en 1 voor de rij tanden onder. Door onze nieuwe formule plakken de strips goed vast aan uw tanden en verschuiven deze niet. Hierdoor kunt u tijdens gebruik gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.  

Open de verpakking en verwijder de strips. Druk de strips voorzichtig aan op de tanden. Vouw de rest van de strips achter de tanden om de strips juist op hun plaats te houden. Laat de strips 30 tot 45 minuten op de tanden zitten, daarna verwijderen en weggooien. Vergeet niet om na het verwijderen van de strips goed uw tanden te poetsen met water en tandpasta, zodat er geen bleekresten overblijven. 

Dat is verschillend per persoon en per type strip, maar bij de meeste gebruikers is er na 2 dagen al een zichtbaar verschil en na 5 dagen stralende witte tanden. 

Ongeveer de helft van de gebruikers ervaart een lichte mate van tandgevoeligheid of tandvleesirritatie tijdens of na het gebruik van de Crest Whitestrips. Dit gevoel is slechts tijdelijk (vaak 1 dag) en is geen reden om zorgen over te maken. Bij tanden bleken met hoge concentraties peroxide, zoals dat meestal bij tandartsen of klinieken gebeurt, kunnen patiënten veel tandgevoeligheid ervaren dat een paar dagen kan aanhouden. Thuisbleek producten zoals de Crest Whitestrips zijn vriendelijker voor uw tanden, omdat deze een lagere dosis peroxide bevatten. Echter het vergt een langere behandelperiode om het gewenste resultaat te bereiken. Onlangs heeft de consumentenbond uitgebracht dat thuis bleken beter is dan bij een tandarts of kliniek, omdat u volledig zelf de behandeling kan doseren.

Ja, na het gebruik van de strips kan voorzichtig gepoetst worden. Wanneer u de strips eraf trekt, kunt u het beste uw mond eerst een paar keer goed met water spoelen en vervolgens poetsen met tandenpasta om zo de bleekresten te verwijderen.

Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Op werkdagen worden alle bestellingen die voor 17:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag verzonden. Levertijd naar Nederland is 1-2 werkdagen, naar België 2-3 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen naar Nederland. Voor België rekenen wij €4.95.

Welke postdienst gebruiken jullie?
Bestellingen naar Nederland worden verzonden met PostNL. Bestellingen naar België worden door PostNL overgedragen aan Bpost. Om de kosten te drukken verzenden wij al onze producten per briefpost. U ontvangt dan ook geen Track&Trace code. Neem contact met ons op als u een andere koeriersdienst of verzendmethode wenst, wij zullen dan kijken of dit haalbaar is. Mogelijk zullen we deze verzendkosten wel in rekening moeten brengen.

Betaling

Klanten kunnen betalen met de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, Mastercard, Visa & Bancontact.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@whitestripsbestellen.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

© 2022 Whitestrips Bestellen